Προφίλ Εταιρείας

1987
Ίδρυση Εταιρείας
Smeka Aluminium Ltd

Η εταιρία SMEKA ALUMINIUM + ROSALTEK SHUTTERS συνεπής στις αλλαγές στον τομέα των οικοδομών και έχοντας μια ολοκληρωμένη σειρά αλουμινίων και υπηρεσίες υψηλών επιδόσεων σε πόρτες – παράθυρα – υαλοπετάσματα – περιφράξεις – μπαλκόνια και τα ρόλεξ SHUTTERS σε οικίες και γκαραζόπορτες.

Με βάση τα πιο πάνω η εταιρία μας, σας προσφέρει λύσεις και για το δικό σας σπίτι σε κρύες η και THERMAL σειρές αλουμινίων και ρολών, με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό στα συστήματα αλουμινίου. Η εταιρία μας κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου έχοντας για πελάτες ξενοδοχειακές μονάδες, καταστήματα και ιδιώτες, προσφέροντας τους ποιότητα, αισθητική, λειτουργικότητα και τεχνική υποστήριξη.

Η εταιρία και με συνεργασία με τις κυριότερες και μεγαλύτερες εταιρίες της Ευρώπης σε αλουμίνια, γυαλιά, εξαρτήματα, ρόλεξ SHUTTER και ηλεκτρικούς μηχανισμούς, είναι σε θέση να εξυπηρέτηση και τις δικές σας ανάγκες και οράματα.

Η εταιρία  SMEKA ALUMINIUM με ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη και προσηλωμένη στον τομέα του αλουμινίου και της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης σε συστήματα αλουμινίου που να ανταποκρίνονται ποιοτικά, αισθηματικά και λειτουργικά στις απαιτητικές εξελίξεις τις αγοράς, κατάλληλα για μοντέρνες κατοικίες και επαγγελματικά γραφεία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Για συστήματα αλουμινίου:

  • Ποιοτικά
  • Υψηλής Αισθητικής
  • Μεγάλης Αντοχής στον χρόνο
  • Χωρίς Συντήρηση
  • Ασφαλές και ανθεκτικά

 

SMEKA ALUMINIUM – Τώρα έχετε επιλογή.

 


2012
Ίδρυση Εταιρείας
M.A. Rosaltek Shutters Ltd
Η επανάσταση στα ρολά αλουμινίου!

Η νεοϊδρυθείσα εταιρία, θυγατρική της Smeka Aluminium Ltd, επιτείνεται και πρωτοπορεί στην κατασκευή ρολών αλουμινίου κατασκευάζοντας ρολά από καθαρό ενισχυμένο προφίλ αλουμινίου.

Μοντέρνο σχέδιο με τετραγωνικές ραβδώσης και μεγάλα ανοίγματα για περισσότερο φως και αέρα δημιουργώντας έτσι τις ιδανικές συνθήκες ασφάλειας, φωτεινότητας και σκίασης.