Πόρτες – Παράθυρα

Η εταιρία SMEKA ALUMINIUM προσηλωμένη στον τομέα της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων σε συστήματα αλουμινίου και που να ανταποκρίνονται ποιοτικά, αισθητικά και λειτουργικά στις απαιτήσεις της αγοράς, είναι σε θέση να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις και για το δικό σας σπίτι.

Πόρτες Εισόδου

Θύρες εισόδου στα δικά σας μέτρα ενός φύλλου – ενάμιση και δίφυλλες PANEX – Ραμποτέ – με γυαλί, απλές η και ηλεκτρικές.

Θύρες εισόδου ασφαλείας μονόφυλλες μέχρι και 2 μέτρα συνεχόμενο πλάτος με συστήματα πολλαπλού κλειδώματος ασφαλείας σε 10 διαφορετικούς χρωματισμούς.

Πόρτες – Παράθυρα

Πόρτες + Παράθυρα αλουμινίου σε κρύες ή και THERMAL σειρές σε ανοιγόμενα – ανοιγοανακλινόμενα – συρόμενα – πτυσσόμενα συστήματα αλουμινίου με τέλειο φινίρισμα.

Τι είναι τα ΤHERMAL Αλουμίνια

THERMAL Αλουμίνια ονομάζεται το τελευταίο και πρωτοποριακό είδος αλουμινίου με ενδιάμεσο ενισχυμένο διαχωριστικό Πολυαμίδιο στη μέση χωρίζονται σε 2 μέρη το προφίλ αλουμινίου έτσι που με αυτό τον τρόπο να συγκρατεί και να αποτρέπει την εξωτερική θερμοκρασία του αλουμινίου, όπως την ζέστη ή το κρύο να εισχωρήσουν στο μέσα μέρος των αλουμινίων και του εσωτερικού μας χώρου.

THERMAL Αλουμίνια υπάρχουν σε διάφορα μοντέλα όπως σε ίσιες και σε πομπέ σειρές αλουμινίων και κατασκευάζονται και τοποθετούνται από την εταιρία SMEKA ALUMINIUM + ROSALTEK SHUTTERS LTD

Πλεονεκτήματα των συστημάτων Αλουμινίου:

  • Μεγάλη αντοχή στο χρόνο
  • Ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες
  • Χαμηλό κόστος και μεγαλύτερη άξια
  • Υψηλή αισθητική
  • Χωρίς συντήρηση
  • Εύκολο Καθάρισμα
  • Απλό ξέπλυμα με χλιαρό νερό

 

Γυαλιά Διπλά

Γυαλιά διπλά τοποθετημένα επί των αλουμινίων σε διάφορα πάχη της δικής σας επιλογής, για απλές κρύες σειρές και τα διπλά ενεργειακά μας γυαλιά για τες θερμοηχωμονοτικές μας σειρές αλουμινίου όπως απλά Γυαλιά – LIGHT – LOW-E – LAMINATED σε όλα τα πάχη.

Ενεργειακά Γυαλιά 

Ενεργειακά γυαλιά είναι ένα νέο είδος γυαλιών που κυκλοφορεί στην αγορά σε διάφορα πάχη με μισή επιστρωμένη υάλωση κατασκευασμένη ειδικά στο να αντανακλούν την ηλιακή ενέργεια αποτρέποντας την απορρόφηση των ακτίνων του ήλιου να εισχωρήσουν στο εσωτερικού του χώρου μας και ανεβάζοντας τον συντελεστή Θερμοαγωγιμότητας δίνοντας μας τον ψηλότερο δείχτη των U.V. εις τους χώρους μας.

LAMINATED Γυαλιά

LAMINATED γυαλιά είναι και πάλι ένα νέο είδος γυαλιών αποτελούμενο από 2 γυαλιά ενωμένα μεταξύ τους με μια ειδική αδιαφανή μεμβράνη κάνοντας το γυαλί μας άθραυστο και ανεβάζοντας κατά πολύ τον δείχτη της ηχομόνωσης από τον άμεσο θόρυβο και αέρα και παρέχοντας μας ταυτόχρονα ασφάλεια από τους κλέφτες λόγω του άθραυστου γυαλιού.

Όλα τα είδη γυαλιών ενεργειακών και LAMINATED διατίθενται σε διάφορα πάχη και τοποθετούνται από την εταιρία μας κατόπιν των δικών σας επιλογών, ανεβάζοντας έτσι τον δείχτη των U.V. της θερμομόνωσης και της ηχομόνωσης, την ασφάλεια και την καλύτερη απόδοση των δικών σας χώρων.

Όλα τα είδη γυαλιών και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ευρώπης τοποθετούνται από την εταιρία SMEKA ALUMINIUM + ROSALTEK SHUTTERS LTD.

Συνεπώς δεν είναι καθόλου τυχαίο που η SMEKA ALUMINIUM SYSTEMS συνεχίζει να παρουσιάζει και να προσφέρει για τις δικές σας ανάγκες.

SMEKA ALUMINIUM – Τώρα έχετε επιλογή.

Δείτε Φωτογραφίες